FORTFARANDE KALLT I SÄLEN

Det fortsätter att vara sjukt kallt i Sälen, idag låg temperatur runt -17. Just nu är det många som skadar sig. Tråkigt, fast gött att det för en gång skull inte är jag som gör det.
Jocke Hemrin har pajat knät
Agnes har brutit armen
Frans har brutit tummen.
krya på er!!

Jocke Hemrin under samma photoshot som har pajade knät

Frans på sjukan


Här kommer ett klipp på ett åk från idag, så nu har ni som har skadat er något att kolla på.

LINDVALLEN 30nov from Patrik Gunnarsson on Vimeo.


SKIDTESTARHELGEN

Nu är skidtestarhelgen i Tandådalen över. Det har varit en riktigt bra men kall helg, men ska inte klaga. Bättre att det är -12 än att det är plus 5 och regn som det va förra året. Har varit två dagar med ett grymt ös på TandådalensWärdshus.
Nu väntas några dagar utanför baren i backen. Kommer fotta med Jopho.se någon stans här i sälen får se vart det blir.

Om några veckor är det premiär för Sälen bästa houseklubb!!


DÅLIGT VÄDER

Har precis ätit en grym midag med Morgan, han är king på Thaimat. Nu blir det att chilla resten av kvällen. Idag är det stört dåligt väder , blåser sjukt mkt och är  runt -12 och vad gör man i sälen då. Jo, man åker till Experium och surfar på flowriden. Hur kul som helst men det är inte likt att surfa på en riktig våg, men bra grej att göra när man inte kan åka snowboard en dag.

Kommer lägga upp en längre film från idag men här kommer iallafall ett klipp.


Flowride 24nov from Patrik Gunnarsson on Vimeo.


Vi börjar få det riktigt nice här i våran stuga nu. Här kommer ett klipp på en av alla grejor man kan göra hemma hos oss en sen natt.
Klippet är på Erik och Jocke.

Piano Session med Erik och Jocke from Patrik Gunnarsson on Vimeo.

Nu till helgen är det skidtestarhelgen här i Tandådalen, så om ni inte redan har planerat det så packa jackorna, snowpants och kom hit. Fredag och lördag kan man testa alla årets skidor och snowboardar. Mig kommer ni hitta på Tandådalens Wärdshus där det kommer vara grym afterski och nattclubb.

cya/ Patrik

EATICE TV

EatIce TV 2 from Karl-Anton Svensson on Vimeo.



Malungs killarna Karl-Anton Svensson och Maximillian Smith har som Projekt att filma Eatice tv.
här är ett avsnitt från Lindvallen.

LINDVALLEN

Varit i Lindvallen i två dagar nu. Riktigt kul, dom har satt upp lite mer boxar och rails där.

Gick in på Skistar.com. Hittade den här bilden som någon har smygfotat

Lindvallen 20nov bs540 from Patrik Gunnarsson on Vimeo.



Det kommer komma upp mer filmer bara det blir bättre väder.

TANDÅDALEN 18NOV

Kom hem för en stund sedan efter första åk dagen i Tandådalen. Jag och Morgan och shredat järnet hela dagen.
Setupen just nu i tandådalen är enkel med bra, en flat-rail, flatdown-box och ett pikinckbord. Sen har också
arena-hoppet öppnat. sjukt bra försäsongs förhållande.
Imorgon ska vi åka till Lindvallen. Det ska tydligen finnas en riktigt stöd rail-line där.



Tandådalen 18nov from Patrik Gunnarsson on Vimeo.

Tandådalen 18nov bs540 from Patrik Gunnarsson on Vimeo.


TANDÅDALEN

kl 07:00 väckte klockan mig i morse. Det var dags att sätta sig i bilen för att  hämta upp Morgan och sedan börja resan mot Tandådalen, där jag kommer bo i 6 månader framöver. Efter 8.5 timme lyckades vi äntligen komma fram.
Sjukt mycket snö för att vara i november.
Just nu sitter jag i min stuga och har cp damp är sjukt peppad inför imorgon. Det ser riktigt bra ut.



FOTOSESSION MED JOPHO.SE

Jocke har nu suttit ett antal timmar och gjort iordning min blogg. tusen tack för det, är jätte nöjd.
Vi var ute idag och hade en fotosession utanför Fjällbacka, för att få en bra bild till bloggen.
så, a resutlatet ser ni längst upp.

Joakim Carlström


Fhotosession from Patrik Gunnarsson on Vimeo.


MIN HÖST

Hösten är absolut den årstiden jag hatar här hemma i sverige, men i år har jag hittat på en hel del. Jag har på något sätt lyckats göra, så att den här hösten inte bara har blivit en lång väntat efter vintern. Så här kommer ett  inlägg om lite av allt jag har gjort i höst.

Efter en stört kul sommar på västkusten i Grebbestad, med en hel del fest och mycket jobb på Grebys. Jag och Emil Andre åkte med ett gött gäng ner till Turkiet/Alanya. Man kan tro om 5 killar i 20års åldern drar ner till Alanya så består den veckan bara av en lång fest. Men nä inte vi, självklart festade vi men för det mesta så chillade vi runt på stranden. Alltså en sjukt skön vecka.

Första gången jag stog på snö, vara efter att ha fått ett samtal av Frans (Fightattitude.com) där han berättade att han skulle dra ihop ett litet spontan event med Redbull i Växjö.  känner man Frans rätt, så vet man att den killen alltid slår på stort. Så det var bara att packa bilen och dra dit. Det va stört kul, självklart att man fick åka snowboard men som sagt varför bygga upp ett inrun när man kan fixa fram en winch. Det var nice att testa, första gången och det funkade hur bra som helst.






Rollin'Snow Railjam
Till Linköping och mötte upp med Hannes Karlsson. Det vart stört lite snö. Men Bollen som speaker och stört bra åkar pepp, det blev till slut en grym dag. Kom till final där pallen såg ut så här.
1, Joel Andersson
2, Karl-Anton Svensson
3, Felix Engström


Forum Fuck It railjam i Göteborg:
vill egentligen inte prata om railjamet i Göteborg. Efter en grym premiär och efterfest för QA, var man inte allt för pig och när man kommer till railjamet är det en set up som består av ett flatrail och en flatdown-box och som vanligt nästan ingen snö. jag gjorde inget annat än att simma runt i leran, stog nästan inget den dagen, tyvärr.

Men jag och Karl-Anton Svensson stannade kvar i Göteborg ett tag och shreda hela dagarna vid en lokal ishall.
STÖRT NICE




Marocco.
Jag ringde Babs en måndags kväll. Vi hade pratat ett tag att vi skulle dra iväg på en surf resa innan vintern drar igång. Men när jag inte lagt allt för mycket energi på att kolla resor och nästan lagt allt på babs hörde jag på han att han inte var alls lika pepp på resan längre. Men efter två timmar och en hel del samtal fram och tillbaka så va allt bokat.
Onsdags morgon flög vi till London och efter 3,5 timme där flög vi till Marocco/Agadir. 1 timme senare i bil var vi i Taghazout. 10 dagar med massa surf och stört god mat.
GOOD TIMES!!




NY BLOGG

Ny blogg, här kommer jag hålla er uppdaterade om vad jag håller på med om dagarna. Både när jag står på min snowboard och när jag jobbar som bartender. jag ska först och främst ha den här bloggen till att bli bättre på att ta tag i att fota och filma när jag åker snowboard.

RSS 2.0